2010-05-18

Apie koldūninį priepuolį

Mano šeimos nelaimei aš maistą gaminu, tik kai užplaukia, t.y. kai atskrenda Skanumynų mūza ir nutūpia mūsų mažoj virtuvytėj ant stalviršio :) Kartais ta mūza būna labai įkyri ir gaminu daug vienu metu.

Vieną gražią dieną ji atskrido ir priminė man, kad kažkada interneto platybėse susidūriau su geru koldūnų receptu, kurio dar neišbandžiau. Tai teko išbandyti. Pavyko. 9 balai. Skanu, tik su tešla persistengiau - perplonai iškočiojau, keli puode suplyšo. Jei kam įdomu, tai tešlos receptas toks:


3 stiklinės miltų

3 šaukštai aliejaus

1 stiklinė verdančio vandens


Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti verdančiu vandeniu (aš į vandenį dar žiupsnelį druskos įmečiau), viską pamaišyti šaukštu, o kai pravės, minkyti rankomis ir kočioti plonai. Dėti mėgstamą įdarą.


Vizualizacija :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą